Derya Baykal’dan hırka ve yelek nasıl örülür dersi

[:tr]Basit ve şık el örgü işleri. Örgü modelleri. Tığ, Dantel, Kazak, Hırka, Yelek, Boyunluk, Çanta, Çorap, Battaniye, Bluz, Fular, Havlu işleme, Panço, Şapka, Bolero yapımları ve modelleri burada. el örgü,elişi,derya,derya baykal,deryanın dünyası,tığ,dantel,örgü motifleri,örgü örnekleri,kazak,kazak yapımı,hırka,hırka yapımı,yelek,yelek yapımı,battaniye,battaniye yapımı,çorap,çorap yapımı,bluz,bluz yapımı,çanta,çanta yapımı,fular,fular yapımı,havlu,havlu oyası,havlu işleme,panço,panço yapımı,panço modeli,şapka,şapka yapımı,boyunluk,boyunluk yapımı,bolero,bolero yapımı,patik,patik yapımı,ahşap,ahşap uygulama,ahşap boyama el örgü,elişi,derya,derya baykal,deryanın dünyası,tığ,dantel,örgü motifleri,örgü örnekleri,kazak,kazak yapımı,hırka,hırka yapımı,yelek,yelek yapımı,battaniye,battaniye yapımı,çorap,çorap yapımı,bluz,bluz yapımı,çanta,çanta yapımı,fular,fular yapımı,havlu,havlu oyası,havlu işleme,panço,panço yapımı,panço modeli,şapka,şapka yapımı,boyunluk,boyunluk yapımı,bolero,bolero yapımı,patik,patik yapımı,ahşap,ahşap uygulama,ahşap boyama
Basit ve şık el örgü işleri. Örgü modelleri. Tığ, Dantel, Kazak, Hırka, Yelek, Boyunluk, Çanta, Çorap, Battaniye, Bluz, Fular, Havlu işleme, Panço, Şapka, Bolero yapımları ve modelleri Derya Baykal’ın programında anlatılıyor. Derya Baykal ile Deryalı Günler programını kanalımıza abone olarak takip edebilirsiniz. Derya Baykal’ın Deryalı Günler programındaki tüm videoları buradan takip edebilirsiniz. Şal, panço, kazak, yelek, bolero gibi örgü ürünlerinin nasıl örüleceğinin anlatımlı videolarının yanı sıra;
* Basit ve şık el örgü işleri,
* Kilo vermenizi, zayıflama ve formda kalmanızı sağlayacak bitki kürleri,
* Cilt bakımı için cilt maskeleri ve cilt bakımı püf noktaları,
* En lezzetli yemek tarifleri
Tüm bunlar ve daha fazlası için kanalımıza abone olun…[:]

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )