Çok şık bebek hırkası nasıl örülür – Derya Baykal – Deryanın Dünyası

[:tr]hırka,yelek,elişi,Bebek hırkası nasıl örülür,dantel,Bebek hırkası yapımı,kazak yapımı,el örgü,bere yapımı,örgü örnekleri,el işi,hırka yapımı,deryanın dünyası,derya baykal,makyaj malzemeleri,tığ,Bebek hırkası modelleri,yelek yapımı,örgü ,kazak,derya,Derya Baykal,örgü motifleri,şapka,bebek hırkası örmekleri,havlu oyası Derya Baykal’ın Deryalı Günler’deki tüm videoları buradan takip edebilirsiniz. Şal, panço, kazak, yelek, bolero gibi örgü ürünlerinin nasıl örüleceğinin anlatımlı videolarının yanı sıra;
* Basit ve şık el örgü işleri,
* Kilo vermenizi, zayıflama ve formda kalmanızı sağlayacak bitki kürleri,
* Cilt bakımı için cilt maskeleri ve cilt bakımı püf noktaları,
* En lezzetli yemek tarifleri
Tüm bunlar ve daha fazlası için kanalımıza abone olun…
Haber ve videolar için sitemizi ziyaret edin; http://kadindakadin.com/
Diğer Kanalımızı da Takip Edebilirsiniz; http://www.youtube.com/channel/UCeOICJEGmQxXuOGDslIWYOQ%5B:%5D

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )